musketiers
clanwars
join mus
forum
news
contact
HOME
MUSKETIERS
CLANWARS
JOIN MUS
FORUM
NEWS
CONTACT
Join MUS
Copyright (c) MUSKETIERS. All rights reserved. Read legal policy and privacy policy.
home
Om gelijk maar met de deur in huis te vallen, er zijn een aantal eisen waar je aan moet voldoen om MUS te mogen joinen los van de persoon die je bent. Deze eisen zijn:
- Volwassen
- Je bent een 1 clan persoon.
   Meerdere clans gaan niet samen met MUS
- Geen cheat/glitch/abort gedrag

Als je daar aan voldoet ben je aardig op weg. Het mooie van MUS is dat wij ruimte hebben voor de speler die puur voor de fun speelt(MUS FUN) maar ook voor de speler die 100% voor de wars wil gaan (MUS WAR). De eisen voor MUS FUN zijn simpel, een positieve instelling, humor en gezellig tot op het bot zijn. Dan scoor je bij de MUS FUN'ers hoge punten.
Bij MUS WAR wordt dat ook gewaardeerd maar daarnaast moet je een bepaald nivo hebben om hiervoor in aanmerking te kunnen komen. Daarnaast dient de bereidheid er te zijn om te trainen en gedisciplineerd te spelen. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om vanuit MUS FUN door te schuiven naar MUS WAR.

Mocht je interesse hebben om MUS te joinen, neem dan voor MUS FUN contactop met Tony T, Lekx of Santa Cruz. Voor MUS WAR is Frank Nitti het aanspreekpunt. Wij zijn doordeweeks en in het weekend regelmatig te vinden in de MUS room, alleen wel altijd in de avond en nachturen.

Speciaal voor Bodi: Nee, je mag niet voor de 14de keer MUS joinen. Het houdt een keer op.