musketiers
clanwars
join mus
forum
news
contact
HOME
MUSKETIERS
CLANWARS
JOIN MUS
FORUM
NEWS
CONTACT
Contact
Copyright (c) MUSKETIERS. All rights reserved. Read legal policy and privacy policy.
home
MUS heeft in tegenstelling tot vele andere clans een gesloten forum. Het forum is puur voor de leden en een select groepje vrienden van MUS. De reden hiervoor is dat we heftige discussies kregen op ons forum met niet-leden en dat is niet de bedoeling. De bedoeling is dat we heftige discussies krijgen onder elkaar zodat we een beetje verloop houden in de clan.

Nu we de randvoorwaarden daarvoor gecreerd hebben is er het hoe kom ik nou in contact met MUS probleem. Dat is heel simpel. Je kan in het "Join MUS" topic op het forum  je vraag of mededeling posten en dan zal daar iemand van MUS op je vraag of mededeling reageren.

Is het een gevoelige kwestie, bijvoorbeeld dat je Bilsmake weer betrapt hebt op cheaten/glitchen, dan kan je ook een mailtje sturen naar Frank Nitti. Je mailtje zal dezelfde dag nog beantwoord worden.

Mocht het nog gevoeliger liggen, bijvoorbeeld je hebt bewijs dat Bilsmake de vrouw van Gromula heeft genomen, dan kan je ons altijd aanspreken in de MUS room. Dan gooien wij het zo snel mogelijk op het forum, het bewijs gaarne aanleveren in bewegend beeldmateriaal.